Yin Yoga

Langer in een houding
In tegenstelling tot andere vormen van Yoga waarbij vooral het spierweefsel wordt aangesproken, gaat het bij Yin Yoga om het beïnvloeden van het bindweefsel door variërend van 2 tot 5 minuten in één houding te blijven zitten of liggen. In Yin Yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen.

Steviger en soepeler bindweefsel
De houdingen die je bij deze vorm van Yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten…, ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Kom gewoon eens langs voor twee vrijblijvende proeflessen om zelf eens te ervaren en voelen! Gebruik hiervoor makkelijk en snel het contactformulier!

Wanneer zijn de lessen?
Iedere week kun je Yin Yoga op maandagavond en donderdagavond komen volgen. Daarnaast is er op maandagochtend en vrijdagochtend een wisselend rooster en zal Yin yoga ook regelmatig terugkomen, deze worden gecombineerd met Yang-bewegingen en hatha-yoga. Deze lessen zijn van 09:00 tot 10:00 uur.