Puur Balans Yoga Nieuws en vakantieroosters

 

Lees hier het laatste nieuws over de activiteiten van Puur Balans Yoga Lemmer

Herfst..
We zitten midden in het herfstseizoen, ik vindt het in de studio weer erg gezellig, het donker en de kaarsjes. Lekker warm binnen, vooral als je van buiten komt. Vindt het fijn om je welkom te heten! In de lessen werken we met yin yoga met het element metaal, hart- en borstopeners en zullen de lessen over het algemeen wat meer naar binnen gericht zijn, dat is wat nu mag. Meegaan met het ritme van het seizoen.

Veel leesplezier, Liefs Joyce

Je eigen moodboard maken aanstaande dinsdag 7 november!
Een moodboard is een collage van de dingen die je wilt doen of je wensen en dromen die je wilt realiseren. Je staat op die manier doelbewust stil bij wat je wil in je leven of wie je nu bent…

Tijdens deze gezellige en creatieve avond beginnen we met een moment van bewustwording om in de energie te komen en je af te stemmen op wat je gaat neerzetten w.b.t. jezelf, je dromen etc.
Je krijgt de ruimte om lekker alleen ergens in de ruimte te werken of bij elkaar, alles kan!

De bijdrage voor deze avond is € 10.00 euro. Dit is inclusief materialen, thee en lekkers. Er zijn nog plekjes beschikbaar.

Bootcamp yoga!
Wegens succes nogmaals een bootcamp les. Ik vond het hartstikke leuk en heb genoten van de kracht en doorzettingsvermogen van de deelnemers! Een stoere yoga-vorm op je mat waar je jezelf lekker gaat uitdagen! Je zult yogahoudingen, (spier)kracht en ademhaling samen brengen waarbij je jezelf uitdaagt om je grenzen op te zoeken maar deze niet te overschrijden! Doe je mee? Ik daag je uit! Neem een handdoek en flesje water mee. Dit is voor leden een gratis (extra) les. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur, 14 november. Gratis voor leden. voor niet-leden vraag ik een bijdrage van € 12,50.

Lazy Sundaymorning wordt Midwinter- lazy yin yoga!
Omdat we op zondag 26 november een Herfst-verwendag hebben gepland en daar de nodige voorbereidingen voor getroffen moeten worden, is er in november geen lazy yin les. Maar.. ik wil toch nog graag iets speciaals doen. Op zondag 24 december van 09.30 tot 11.00 is er een speciale midwinter yin yoga les gepland. Hiervoor is opgave noodzakelijk. Dit omdat ik niet meer dan 14 plekjes heb. We gaan een mooie meditatie doen en verzachten en ontspannen naar de kerstdagen toe. Deze les is alleen toegankelijk voor leden.

Op dinsdag 28 november is er weer een extra lange yin yoga les van 19.30 tot 21.00 uur. Niet-leden mogen voor € 12,50 aanschuiven.

Opstellingsavond met Boukje de Jong
Op woensdag 15 november geeft Boukje weer een demonstratie opstellingen. Ben je benieuwd naar wat het voor jou kan betekenen geef je dan op. Investering bedraagt € 12,50. Avond begint om 19.30 uur en vind plaats in de studio.

Lezing: voeding voor je hormonen door Pytsje Steneker- Wijnja
Voeding voor je hormonen?
Heb je regelmatig een dip na de maaltijd of juist vóór de maaltijd?
Heb je last van stemmingswisselingen, pijnlijke borsten, menstruatiepijn, hevige bloedingen of andere klachten die je linkt aan de hormonale fases in je lichaam?
Heb je last van depressieve gedachten, postnatale depressie of overgangsklachten?
Stel je jezelf daarbij de vraag of het de oplossing is om dan maar medicatie bij de huisarts te vragen of zou je er zelf iets aan kunnen doen?
Zou je willen weten of voeding hier ook een rol in speelt en of je daarmee zelf invloed op je hormonen kunt uitoefenen?

Mijn naam is Pytsje Steneker-Wijnja.
O.a. Orthomoleculaire Voedingscoach en bezig met studie Epigenetica.
Een groot deel van mijn leven is enorm beïnvloed door mijn hormonen.
Dat zal echter ook zo blijven, we kunnen namelijk niet zonder.

Graag zou ik je meer willen vertellen, over hoe je de hormonen op een positieve manier voor je kan laten werken. Want vast staat dat jij en je hormonen samenwerken.

Datum: maandag 13 november in de studio/ Tijd: 10.30 tot 12.00 uur.
Bijdrage: € 10, – Contant te voldoen voorafgaande aan de lezing.

Herfst-verwendag op zondag 26 november!
Laat je eens een dag heerlijk verwennen met natuur, ontspanning, (h)eerlijke voeding en klank!

Deze verwendag begint om 13.00 uur in het Kuinderbos waar Maroesja v.d berg van Chunga een heerlijke (stilte)herfstwandeling en ritueel gaat begeleiden.
Rond 15.00 uur wordt je in de studio verwacht en beginnen we met thee en lekkers van Nelleke de Boer- Adema foodblogger van proeven met Liefde en gaan we daarna een ontspannen zachte yin yoga(herfst)les beleven van Joyce.
Rond 17.00 uur krijg je een heerlijke maaltijd aangeboden van Nelleke die helemaal is afgestemd op het seizoen, laat je verrassen!
Na de maaltijd, rond 19.00 uur, mag je lekker nagenieten van een klank(lig)concert van Angela v. Rooijen.
Om 20.30/ 21.00 uurronden we deze verwendag af.

Voor deze dag vragen wij een bijdrage van € 60,00 p.p.
Aanmelden via info@puurbalans-yoga.nl of mondeling bij Joyce.

Algemene voorwaarden voor deelname aan evenementen of workshops

Heb jij jezelf opgegeven voor deelname aan een evenement of workshop van Puur Balans Yoga en wil jij jezelf afmelden? Dit kan zonder extra kosten tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de activiteit. We brengen 25% administratiekosten in rekening als je dit een week van tevoren doet. We brengen 50% administratiekosten in rekening als je je binnen 4 dagen voordat een evenement of workshop start afmeldt. Het deelnamebedrag dient uiterlijk 1 week voordat een evenement plaatsvindt overgemaakt te worden op rekeningnummer (IBAN NL68RABO0123727375) ten name van Puurbalans Yoga. Als je je inschrijft voor een evenement dan ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Prijzen Yogalessen:
– 4 lessen per maand: € 35,00
– 2 yogalessen per week: € 65,00 per maand
– onbeperkt yoga: € 85,00 per maand
– tot 16 jaar en/ of student: € 20,00 per maand
– 2 personen woonachtig op 1 adres € 58,00 voor 4 lessen per maand